Cum particip la scoala de schi?

1 Alegi serviciul si perioada.
2 Faci o rezervare prealabila.
3 Ai o experienta unica pe zapada.

Serviciile Euroski se asigura pe baza de rezervare. Va rugam contactati-ne la rezervari@euroski.ro . Multumim!

PROGRAM SCOALA SCHI

Lun - Vin 10:00 - 16:00
Sam - Dum 10:00 - 17:00
Activitatea se poate desfasura si pe nocturna!

CONFIDENTIALITATE

PROTECTIA DATELOR - GDPR

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE,

va informam ca prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata doar pentru scopuri legitime, in functie de serviciul solicitat, iar prin utilizarea site-ului www.euroski.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor, prezentata in cele ce urmeaza:

1. DEFINITII: Date cu caracter personal - informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale.
Date confidentiale - numarul si seria de buletin, numarul si seria de pasaport, CNP.
Stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.
Prelucrarea datelor cu caracter personal - operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, indiferent de mijloace, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
Operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita de operator.
Date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila.
Date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane.
Date de tip "business contact" - date publice, care includ nume si diverse alte tipuri de informatii care permit identificarea companiilor si a institutiilor, precum si numele si functiile persoanelor nominalizate de companii si institutii pentru a le reprezenta în relatia cu utilizatorii portalului.

2. POLITICA PORTALULUI (website-ului) euroski.ro este de a proteja si respecta intimitatea utilizatorilor. Politica de confidentialitate este parte integranta a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului. Ne rezervam dreptul de a modifica sau elimina la libera alegere informatiile prezentei politicii de confidentialitate. Acest document stabileste reguli care privesc exclusiv site-ul euroski.ro si nu au nici un efect asupra site-urilor catre care avem legaturi sau care au legaturi catre noi.

3. INFORMATII COLECTATE. Exista numeroase moduri in care puteti utiliza serviciile noastre: pentru a va informa / inregistra, pentru a cauta si a distribui informatii, pentru a crea continut nou sau pentru a comunica cu alte persoane care utilizeaza portalul. Informatiile pe care le colectam difera in functie de modul in care folositi website-ul (portalul). Este posibil sa utilizati website-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale. Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de administratorul portalului in conformitate cu scopurile prezentate in acest document.
Pe lânga faptul ca prin prezentul document va informam ca prin inregistrarea pe portalul www.euroski.ro se colecteaza anumite date personale, ca o masura suplimentara de a ne asigura ca sunteti informati si avem consimtamantul dvs., in formularele de inregistrare am introdus campuri de validare pe care pe care trebuie sa le bifati DOAR dupa ce ati citit cu atentie “termenii si conditiile de utilizare a site-ului”, document ce include si “politica de confidentialitate”. Prin continuarea utilizarii portalului, atunci cand intalniti astfel de campuri (formulare), va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre administratorul portalului euroski.ro

4. CULEGEM INFORMATII IN URMATOARELE MODURI: La inregistrare (inscriere), va solicitam informatii personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si le asociem contului dvs. Datele personale ale persoanelor fizice inscrise la un curs sunt vazute doar de furnizorul de servicii de instruire. Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata ("legalitate, echitate si transparenta"). Datele personale sunt colectate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri; prelucrarea ulterioară in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice nu este considerata incompatibila cu scopurile initiale. Informatii pe care le obtinem atunci cand folositi serviciile: culegem informatii despre serviciile pe care le folositi si despre modul in care le folositi. Portalul euroski.ro colecteaza informatii si le prelucreaza pentru a obtine date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului (si eventual alte site-uri), dispozitivele pe care le folositi pentru a accesa site-ul nostru, si adresa IP. Folosim diverse tehnologii pentru a culege si a stoca informatii când accesati un serviciu oferit de noi, iar aici pot fi incluse utilizarea cookie-urilor si a tehnologiilor similare pentru a va identifica browserul sau dispozitivul. Atunci cand vizitati site-ul este posibil ca date despre dvs. sa fie colectate si de parti terte ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului si sisteme de publicitate online.
In plus, colectam prin aplicatii terte urmatoarele informatii implicite:
1. Geographic Location Data - pentru a determina si a oferi anunturi din zona in care e localizat user-ul.
2. Unique Advertising Identifiers (IDFA, Google Ad ID) - pentru a putea imbunatati experienta de utilizare.
3. Google Analytics - marketing si statistici.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand adresa de e-mail ski@euroski.ro Atentie: Operatorul portalului euroski.ro solicita date confidentiale cum ar fi numarul si seria de buletin, adresa de domiciliu, CNP, DOAR in conformitate cu dispozitiile legale in materie de formare profesionala.

5. UTILIZAREA INFORMATIILOR. Informatiile personale pe care le furnizati in momentul inscrierii la un curs de formare profesionala sunt folosite pentru:
• oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra;
• pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea;
• transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing legate de tematica portalului;
• a imbunatati serviciile oferite si pentru a dezvolta altele noi.
Datele statistice si / sau datele anonime sunt utilizate pentru:
• realizarea de studii si analize;
• realizarea unor materiale informative;
• imbunatatirea serviciilor oferite si pentru a dezvolta altele noi.
Operatorul portalului nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra. Operatorul portalului “euroski.ro” nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
Situatii de exceptie privind dezvaluirea datelor cu caracter personal:
• cand legislatia ne impune acest lucru;
• cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre;
• in circumstante deosebite, pentru a proteja si apara interesele altor utilizatori;
• in caz de litigii/dispute privind fraude.

6. SECURITATEA DATELOR COLECTATE. In cadrul portalului euroski.ro sunt implementate metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. In plus procedurile de lucru existente si regulile impun angajatilor sa protejeze datele cu caracter personal colectate. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate. Datele personale sunt pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele. Datele cu caracter personal pot fi stocate pe perioade mai lungi in masura in care acestea vor fi prelucrate exclusiv in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice.
Cu toate acestea administratorul portalului nu garanteaza protectia datelor cu caracter personal si asta deoarece, din pacate, nici o transmitere de date prin internet nu este garantata ca fiind in totalitate sigura.
Operatorul portalului “euroski.ro” nu isi asuma nici o raspundere pentru datele cu caracter personal colectate de terti, care incalcand termenii si conditiile de utilizare ai website-ului acceseaza astfel de informatii. Nu ne asumam raspunderea pentru daune/accidente rezultate in urma accesului neautorizat la informatiile dvs. personale.

7. LEGATURI EXTERNE. Portalul poate contine legaturi spre alte website-uri, inafara controlului euroski.ro. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita fata de cea a euroski.ro Inainte de a face cunoscute informatiile dvs. personale pe orice alte site-uri va sfatuim sa parcurgeti termenii si conditiile utilizarii acelor site-uri precum si specificatiile lor de securitate.

8. TRANSPARENTA SI POSIBILITATEA DE A ALEGE. Daca nu ati fost atenti atunci cand ati acceptat termenii si conditiile de utilizare a portalului precum si politica de confidentialitate, aveti oricând posibilitatea sa revedeti acest document. In cazul in care va razganditi si nu mai sunteti de acord cu informatiile pe care le-ati furnizat, puteti oricand sa ne contactati la ski@euroski.ro

9. ACCESAREA SI ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. Ori de cate ori folositi serviciile noastre veti avea acces la informatiile dvs. personale. Daca informatiile respective sunt gresite, ne straduim sa va oferim modalitati de a le actualiza rapid sau de a le sterge, exceptand cazurile in care trebuie sa pastram informatiile in scopuri legitime de afaceri sau juridice. Atunci cand va actualizati informatiile cu caracter personal, va putem solicita sa va confirmati identitatea inainte sa actionam in baza solicitarii respective.

10. COOKIES. Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Va puteti retrage consimtamantul privind fisierele de tip cookie in orice moment. In acest scop, puteti sa blocati sau eliminati fisierele cookie fie prin intermediul setarilor browserului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispozitie de terti.
In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, administratorul portalului poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs.
Site-ul euroski.ro utilizeaza cookie-uri third-party pentru statistici web (Google Analytics), pentru a asigura o experienta de utilizare mai buna, precum si cookie-uri third-party generate de geolocatie, servicii meteo (accuweather.com, yr.no, snow-forecast.com) si servicii webcam (webcamromania.ro).
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele link-uri:
Microsoft Cookies
Google Cookies

11. SOLICITARE INFORMATII SUPLIMENTARE. Portalul euroski.ro este administrat de S.C. Euroski Gold SRL inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Cluj cu nr. J12/3448/2004. Persoana/persoanele desemnate sa se ocupe efectiv de administrarea portalului pot fi contactate prin intermediul sectiunii “Contact”. Orice problema legata de site va fi luata in serios si vom incerca sa o rezolvam.

12. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE. Va rugam sa accesati si sectiunea “Termeni si Conditii” de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe website-ul www.euroski.ro. Actualizat: Mai 2018

Ai aptitudini de monitor? Inscrie-te la curs!

SUS