Cum particip la scoala de schi?

1 Alegi serviciul si perioada.
2 Faci o rezervare prealabila.
3 Ai o experienta unica pe zapada.

Serviciile Euroski se asigura pe baza de rezervare. Va rugam contactati-ne la rezervari@euroski.ro . Multumim!

PROGRAM SCOALA SCHI

Lun - Vin 10:00 - 16:00
Sam - Dum 10:00 - 17:00
Activitatea se poate desfasura si pe nocturna!

CINE SUNTEM SI CE FACEM!

Euroski este o companie fondata in 2004, care iti pune la dispozitie o gama variata de servicii premium in agrementul outdoor. Scoala de schi certificata | Formare profesionala pentru ocupatia monitor de schi, snowboard si sporturi de alunecare pe zapada | Organizare competitii si evenimente recreative, sportive, corporate.

O echipa de specialisti, tanara si dinamica, este la dispozitia ta pentru a-ti asigura servicii de agrement de inalta calitate. Specialisti in schiul alpin, profesori de educatie fizica si sport, sau specialisti in turism montan si aventura, sunt gata sa te indrume in tainele activitatilor outdoor.

Suntem una dintre cele mai importante scoli de schi din Romania, cu o experienta de peste 14 ani in domeniu. Membra a Asociatiei Nationale a Scolilor de Schi din Romania (ANSSR - Scoala Romana Schi). Partener oficial al Federatiei Internationale de Schi (FIS) in programul World Snow Day si SnowKidz. Toate serviciile Euroski poarta emblema PREMIUM. Profesionalismul si pasiunea pentru sport si munte sunt argumente care ne recomanda si care garanteaza calitatea serviciilor noastre.

SCOALA DE SCHI

video
Scoala de schi Euroski Vatra Dornei

EVENIMENTE

video
Mountain Bike Race - DORNA XCO

SCOALA ROMANA SCHI

Asociatia Nationala a Scolilor de Schi din Romania (ANSSR)

Ai aptitudini de monitor? Inscrie-te la curs!

SUS