Cum particip la scoala de schi?

1 Alegi serviciul si perioada.
2 Faci o rezervare prealabila.
3 Ai o experienta unica pe zapada.

Serviciile Euroski se asigura pe baza de rezervare. Va rugam contactati-ne la rezervari@euroski.ro . Multumim!

PROGRAM SCOALA SCHI

Lun - Vin 10:00 - 16:00
Sam - Dum 10:00 - 17:00
Activitatea se poate desfasura si pe nocturna!
Domeniul schiabil Vatra Dornei Parc | Parc 2 | Veverita | Dealul Negru

VATRA DORNEI

4 partii de schi | 6 instalatii de transport pe cablu | 2 piste tubing | 1 scoala de schi

PARTIA PARC este situata in centrul statiunii Vatra Dornei si este una din cele mai vizitate partii de schi din nordul tarii. La baza partiei se afla o pista de snowtubing si scoala de schi Euroski. Partia beneficiaza de nocturna si tunuri de zapada, iar accesul la instalatiile de transport se face pe baza de skipass. Instalatie de transport pe cablu: 1 Teleschi bipost, 1 baby-lift. Lungime: 900 m. Nivel de dificultate: mediu.

PARTIA PARC 2 este situata deasupra partiei Parc, facand legatura cu aceasta si partia Veverita. Partia beneficiaza de o largime optima incepatorilor, iar accesul la instalatia de transport se face pe baza de skipass. Instalatie de transport pe cablu: 1 Teleschi monopost. Lungime: 550 m. Nivel de dificultate: usor.

PARTIA VEVERITA este situata in vecinatatea partiei Parc, accesul facandu-se atat de pe strada Parcului, cat si de pe partia Parc 2. Partia a fost deschisa in 2011, beneficiind de iluminat nocturn si instalatie de producere zapada artificiala. Accesul la instalatia de transport se face pe baza de bilete. Instalație de transport pe cablu: 1 Teleschi bipost. Lungime: 780 m. Nivel de dificultate: mediu.

PARTIA DEALUL NEGRU (Telescaun) - transportul pe cablu se realizeaza prin instalatie de tip telescaun (120 de scaune cu cate 2 locuri), urcarea facandu-se in aproximativ 25 de minute. Baza de plecare a telescaunului este pe strada Negresti. Urcarea se realizeaza spre partea superioara a versantului Nordic al Dealului Negru, pana la cota 1300 m. Schiorii si turistii care urca pe Dealul Negru au ocazia sa admire toata depresiunea Dornelor, cu Muntii Rodnei si Calimani (sursa telescaun.ro). Partia beneficiaza si de snowtubing cu banda transportoare. Instalație de transport pe cablu: 1 Telescaun, 2 baby- lift. Lungime: 3200 m. Nivel de dificultate: mediu.

Ai aptitudini de monitor? Inscrie-te la curs!

SUS