Cum particip la scoala de schi?

1 Alegi serviciul si perioada.
2 Faci o rezervare prealabila.
3 Ai o experienta unica pe zapada.

Serviciile Euroski se asigura pe baza de rezervare. Va rugam contactati-ne la rezervari@euroski.ro . Multumim!

PROGRAM SCOALA SCHI

Lun - Vin 10:00 - 16:00
Sam - Dum 10:00 - 17:00
Activitatea se poate desfasura si pe nocturna!
 • DESCOPERA
  VATRA DORNEI
  ISTORIE | TURISM ACTIV | EVENIMENTE
  www.visitvatradornei.ro
 • ATRACTII NATURALE IN TARA DORNELOR
  Munti inalti, vai lungi, ape cristaline, paduri intunecoase, stanci abrupte si orizonturi nemarginite.
  HAILADORNA.RO
  BUCOVINA
 • AVENTURI IN TARA DORNELOR
  VIDEO BY VATRA DORNEI
  VEZI VIDEO

VATRA DORNEI | Perla Bucovinei

Cunoscuta si ca Perla Bucovinei, Vatra Dornei este centrul acestei zone minunate numite Tara Dornelor.

Hai la Dorna!
Hai in Bucovina!

Vatra Dornei (in germana Dorna-Watra, maghiara Dornavatra) este un municipiu din judetul Suceava, in nord-estul Romaniei. Localitatea este situata in regiunea istorica Bucovina de sud. La recensamantul din anul 2011, localitatea avea o populatie de 14.429 locuitori, fiind al cincilea centru urban ca marime al judetului. A fost declarata municipiu in anul 2000, fiind cel mai recent si cel mai mic municipiu din judetul Suceava. Vatra Dornei este cunoscuta inca din secolul al XIX-lea, ca statiune balneara si pentru practicarea sporturilor de iarna.

Situata in nordul Romaniei, in depresiunea Carpatilor Orientali, Vatra Dornei este o statiune balneoclimaterica cu un peisaj, climat si facilitati pentru a practica schiul si sporturile de iarna. Orașul-statiune este inconjurat de munti impaduriti (Giumalau, Munții Bistrita, Calimani, Rodnei, Obcina Mestecanis). Aici se practica alpinismul si sporturile de iarna, iar orașul este, de asemenea, o importanta statiune balneara.

In centrul orasului se afla un parc natural renumit pentru veveritele sale. In oras, printre atractiile turistice cele mai interesante se afla si cele doua muzee care sunt deschise pentru vizitatori: Muzeul de stiinte ale naturii si a faunei salbatice si Muzeul Etnografic.

Drumetia si ciclismul montan sunt un bun prilej de relaxare activa, de cunoastere a zonei si de observare a naturii. Fie ca va aflati in Vatra Dornei sau in oricare din satele din zona, puteti alege sa va petreceti cateva ore sau cateva zile explorand zona montana. Daca dispuneti de echipament adecvat si de o harta va puteti aventura pe cont propriu, insa puteti fi indrumat si de gazda casei sau puteti apela la unul din ghizii locali care va va conduce pe potecile de munte si va va impartasi din povestile zonei si secretele de care tin farmecul si unicitatea ei.
www.visitvatradornei.ro

Ai aptitudini de monitor? Inscrie-te la curs!

SUS