Cum particip la scoala de schi?

1 Alegi serviciul si perioada.
2 Faci o rezervare prealabila.
3 Ai o experienta unica pe zapada.

Serviciile Euroski se asigura pe baza de rezervare. Va rugam contactati-ne la rezervari@euroski.ro . Multumim!

PROGRAM SCOALA SCHI

Lun - Vin 10:00 - 16:00
Sam - Dum 10:00 - 17:00
Activitatea se poate desfasura si pe nocturna!

Summer Adventure | Premium Outdoor Camp pentru juniori 8 - 14 ani.

launch
Summer Adventure Social Media:
Vatra Dornei:

SUMMER ADVENTURE CAMP

Premium Outdoor Camp pentru juniori 8 - 14 ani | Vatra Dornei

SUMMER ADVENTURE CAMP

SUMMER ADVENTURE CAMP este o tabara outdoor premium, organizata in conditii profesionale, destinata copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani. Calitatea premium pe care o oferim garanteaza un sejur montan activ, individualizat copiilor, care presupune desfasurarea de activitati de agrement outdoor la cel mai inalt nivel, asigurarea unor conditii de cazare si masa excelente, respectiv utilizarea de echipamente specifice, certificate.

Se poate inscrie in tabara orice junior cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani, dornic de aventura si distractie in natura. Tematica aventura - presupune organizarea de activitati de explorare specifice turismului montan, ce vor genera experiente de invatare extrem de utile si captivante, asigurand astfel un prim contact cu muntele si agrementul montan, deosebit de util in activitatea ulterioara. Arta decorativa, modelajul si creatiile handmade vor fi ingredientele zilnice ale SUMMER ADVENTURE CAMP. Participarea la Summer Adventure Camp este conditionata de avizul medicului de familie. La sosirea in Camp se va prezenta, in original, adeverinta medicala cu mentiunea: Clinic sanatos, apt efort fizic.

ACTIVITATI TEMATICE: Tura de munte (Photo Trip) - Trekking (excursie) scurt pe trasee marcate, cu sesiune foto. Campare si tehnici speciale - Vom invata unde si cum putem monta un cort, cum putem aprinde un foc in conditii de siguranta, cum utilizam echipamente speciale. Escalada si rapel controlat - Invatam sa facem noduri, sa utilizam corzi si echipamente conexe, sa ne cataram si sa coboram un versant, sigur si eficient. Orientare si Treasure Hunt - Navigam in natura cu ajutorul hartilor, utilizam busola, descoperim indicii si ... gasim comoara. Activitati artistice si creative incluse in programul zilnic - Arta decorativa, modelaj, face painting, bijuterii handmade, origami. Jocuri / Party / Concursuri outdoor.

Vatra Dornei (Bucovina). Cazare in camere duble *** + pensiune completa. Tariful include: Cazare in pensiune 3 stele / pensiune completa (3 mese pe zi) / activitati tematice / echipamente conexe / tricou personalizat si certificat de participare Summer Adventure Camp.

Ai aptitudini de monitor? Inscrie-te la curs!

SUS