Cum particip la scoala de schi?

1 Alegi serviciul si perioada.
2 Faci o rezervare prealabila.
3 Ai o experienta unica pe zapada.

Serviciile Euroski se asigura pe baza de rezervare. Va rugam contactati-ne la rezervari@euroski.ro . Multumim!

PROGRAM SCOALA SCHI

Lun - Vin 10:00 - 16:00
Sam - Dum 10:00 - 17:00
Activitatea se poate desfasura si pe nocturna!

TERMENI SI CONDITII

IMPORTANT

Site-ul www.euroski.ro este proprietatea Euroski Gold SRL, denumita in continuare Euroski, societate comerciala cu sediul in Cluj-Napoca, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului J12/3448/2004, cod fiscal 16791696. Euroski isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila a utilizatorului.

Utilizatorii au dreptul de a reproduce si utiliza informatiile continute pe site numai in interes personal sau numai cu indicarea sursei. Orice utilizare a continutului site-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Euroski.

1. CONSIMTAMANT SI ACORD: Prin utilizarea acestui site web, va exprimati acordul fata de termenii si conditiile prezentei Declaratii de confidentialitate. Euroski Gold SRL va autorizeaza sa explorati acest site numai daca utilizarea este in scop personal, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in niciun mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiti cu scop comercial. Materialele din acest site sunt proprietatea Euroski Gold SRL si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. Utilizarea acestui site este in totalitate responsabilitatea utilizatorilor. Euroski nu este raspunzator pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

2. PROTECTIA DATELOR. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact".

3. INFORMATII COLECTATE. Exista numeroase moduri in care puteti utiliza serviciile noastre: pentru a va informa / inregistra, pentru a cauta si a distribui informatii, pentru a crea continut nou sau pentru a comunica cu alte persoane care utilizeaza portalul. Informatiile pe care le colectam difera in functie de modul in care folositi website-ul (portalul). Este posibil sa utilizati website-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale. Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de administratorul portalului in conformitate cu scopurile prezentate in acest document.
Pe lânga faptul ca prin prezentul document va informam ca prin inregistrarea pe portalul www.euroski.ro se colecteaza anumite date personale, ca o masura suplimentara de a ne asigura ca sunteti informati si avem consimtamantul dvs., in formularele de inregistrare am introdus campuri de validare pe care pe care trebuie sa le bifati DOAR dupa ce ati citit cu atentie “termenii si conditiile de utilizare a site-ului”, document ce include si “politica de confidentialitate”. Prin continuarea utilizarii portalului, atunci cand intalniti astfel de campuri (formulare), va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre administratorul portalului euroski.ro

4. Toate informatiile utilizate pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

5. SERVICII SCOALA DE SCHI. Varsta minima de participare este 4 ani pentru schi si 6 ani pentru snowboard, in regim de lectie privata. In cazul lectiilor colective, acestea se desfasoara pe nivele tehnice de pregatire si varsta. Lectiile si cursurile se desfasoara si pentru nivelul tehnic intermediar sau avansat. Pentru o instructie de calitate si sigura va recomandam sa apelati doar la monitori de schi / snowboard atestati. Cursantii Euroski cu varste de pana la 14 ani sunt obligati sa poarte casca de schi! Inainte de a te aventura pe partie asigura-te ca ai citit codul de conduita. Toti monitorii Euroski sunt specialisti in schi, snowboard si sporturi de alunecare pe zapada si beneficiaza de licenta de monitor. Monitorii Euroski au dreptul de a suspenda un curs sau lectie in urmatoarele cazuri: 1. Echipament specific deficitar sau inexistent. 2. Nerespectarea indicaţiilor monitorului, fapt care poate duce la periclitarea integritatii corporale a cursantilor sau a celorlalti schiori. 3. Nerespectarea deliberata a normelor de conduita pe partiile de schi. 4. Consumul de bauturi alcoolice. 5. Conditii meteorologice nefavorabile (in acest caz cursul va fi reprogramat).
Lectiile de schi sau snowboard dureaza 1 ora (55 minute instructie efectiva). Asigurati-va ca ajungeti la ora planificata pe voucher! In cazul intarzierii, timpul ramas nu se raporteaza. Punctul de intalnire se afla in fata sediului scolii de schi. Copiii vor fi adusi de catre parinti cu 10 minute inainte de inceperea lectiei si vor fi preluati de acestia la finalul ei. In caz de neprezentare, serviciile platite nu pot fi rambursate. Tariful indicat nu contine asigurari in caz de accidente. Tarifele nu includ costul biletelor de transport pe cablu. Achizitia unui serviciu Euroski implica acceptarea contractului de prestari servicii.

6. SERVICII FORMARE PROFESIONALA. Programul de formare se adreseaza persoanelor care indeplinesc conditiile de acces la curs (studii medii - bacalaureat) si care si-au dobandit competente specifice schiului alpin, in cadrul activitatilor formale sau nonformale. Participarea la cursul de formare profesionala (initiere) este conditionata de indeplinirea conditiilor legale de acces, conform standardului ocupational. Inscrierea se face prin transmiterea formularului de inscriere. Candidatii admisi la testul tehnic sunt automat inscrisi la programul de formare.
Euroski Gold SRL, in calitate de furnizor de formare profesionala, denumit in continuare furnizor, este posesor al autorizatiei de furnizor de formare profesionala pentru ocupatia Monitor de schi, snow-board si sporturi de alunecare pe zapada, seria CJ nr. 002036, inmatriculat in Registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor cu nr. 12/1240/20.12.2016.
Furnizorul de formare profesionala Euroski se obliga:
a) sa presteze serviciile de formare profesionala, cu respectarea normelor legale si a metodologiilor in materie, punand accent pe calitatea formarii profesionale;
b) sa asigure resursele umane, materiale, tehnice sau altele asemenea, necesare desfasurarii activitatii de formare profesionala;
c) sa asigure finalizarea procesului de formare profesionala si sustinerea examenelor de absolvire la terminarea stagiilor de pregatire teoretica si practica;
d) sa asigure instructajul privind protectia muncii;
e) sa nu impuna beneficiarului sa participe la alte activitati decat cele prevazute in programul de formare profesionala.
f) sa asigure confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal.

7. NOTIFICARI. Pentru orice tip de informatii legate de portalul euroski.ro va rugam sa ne contactati utilizand sectiunea Contact, sau la adresa de email: ski@euroski.ro. Vezi si Politica de Confidentialitate.

Ai aptitudini de monitor? Inscrie-te la curs!

SUS