Image Alt

Conditii participare

Inainte de a participa la lectiile sau cursurile de schi sau snowboard, te rugam sa consulti conditiile de participare de mai jos si codul de conduita pe partiile de schi!

REZERVARE

Serviciile Euroski pot fi programate online sau telefonic la 0771351652. Va rugam sa specificati locatia, serviciul dorit si perioada / ora. Confirmarea rezervarii se face prin e-mail sau telefonic. Pentru a programa servicii direct la sediul nostru, va rugam adresati-va biroului Euroski (Partia Parc – Vatra Dornei).

PARTICIPARE

Varsta minima de participare este 4 ani pentru schi si 6 ani pentru snowboard, in regim de lectie privata. In cazul lectiilor colective, acestea se desfasoara pe nivele tehnice de pregatire si varsta. Lectiile si cursurile se desfasoara si pentru nivelul tehnic intermediar sau avansat. Pentru o instructie de calitate si sigura va recomandam sa apelati doar la monitori de schi / snowboard atestati. Cursantii Euroski cu varste de pana la 14 ani sunt obligati sa poarte casca de schi! Inainte de a te aventura pe partie asigura-te ca ai citit codul de conduita. Toti monitorii Euroski sunt specialisti in schi, snowboard si sporturi de alunecare pe zapada si beneficiaza de licenta de monitor.


Monitorii Euroski au dreptul de a suspenda un curs sau lectie in urmatoarele cazuri:
1. Echipament specific deficitar sau inexistent.
2. Nerespectarea indicaţiilor monitorului, fapt care poate duce la periclitarea integritatii corporale a cursantilor sau a celorlalti schiori.
3. Nerespectarea deliberata a normelor de conduita pe partiile de schi.
4. Consumul de bauturi alcoolice.
5. Conditii meteorologice nefavorabile (in acest caz cursul va fi reprogramat).

CONDITII GENERALE

Lectiile de schi sau snowboard dureaza 1 ora (55 minute instructie efectiva). Asigurati-va ca ajungeti la ora planificata! In cazul intarzierii, timpul ramas nu se raporteaza. Punctul de intalnire se afla in fata sediului scolii de schi. Copiii vor fi adusi de catre parinti cu 10 minute inainte de inceperea lectiei si vor fi preluati de acestia la finalul ei. In caz de neprezentare, serviciile platite nu pot fi rambursate. Tariful indicat nu contine asigurari in caz de accidente. Tarifele nu includ costul biletelor de transport pe cablu.

CONTRACT CLIENTI

Achizitia unui serviciu Euroski implica acceptarea contractului de prestari servicii.

Ai nevoie de ajutor?

Intra in legatura cu noi!
Sau suna la: