Image Alt

Politica de confidentialitate

Cine suntem?

Euroski Gold SRL cu sediul in Cluj-Napoca, Registrul Comertului J12/3448/2004, CUI 16791696, proprietar al portalului: https://euroski.ro.

Ce date personale colectam?

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, va informam ca prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata doar pentru scopuri legitime, in functie de serviciul solicitat, iar prin utilizarea site-ului www.euroski.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor, prezentata in cele ce urmeaza:

Atunci cand vizitatorii posteaza comentarii pe site, colectam datele afisate in formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului si browserul utilizat, pentru a ajuta la detectarea spamului.

Este posibil sa utilizati website-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale (nume / adresa e-mail), dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale. Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de administratorul portalului in conformitate cu scopurile prezentate in acest document.

Pe langa faptul ca prin prezentul document va informam ca prin inregistrarea pe portalul www.euroski.ro se colecteaza anumite date personale, ca o masura suplimentara de a ne asigura ca sunteti informati si avem consimtamantul dvs., in formularele de inregistrare am introdus campuri de validare pe care pe care trebuie sa le bifati DOAR dupa ce ati citit cu atentie “termenii si conditiile de utilizare a site-ului”, document ce include si “politica de confidentialitate”. Prin continuarea utilizarii portalului, atunci cand intalniti astfel de campuri (formulare), va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre administratorul portalului euroski.ro

Cum culegem informatii?

La inregistrare (inscriere), va solicitam informatii personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si le asociem contului dvs. Datele personale ale persoanelor fizice inscrise la un curs sunt vazute doar de furnizorul de servicii de instruire. Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata („legalitate, echitate si transparenta”). Datele personale sunt colectate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri; prelucrarea ulterioară in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice nu este considerata incompatibila cu scopurile initiale. Informatii pe care le obtinem atunci cand folositi serviciile: culegem informatii despre serviciile pe care le folositi si despre modul in care le folositi. Portalul euroski.ro colecteaza informatii si le prelucreaza pentru a obtine date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului (si eventual alte site-uri), dispozitivele pe care le folositi pentru a accesa site-ul nostru, si adresa IP. Folosim diverse tehnologii pentru a culege si a stoca informatii când accesati un serviciu oferit de noi, iar aici pot fi incluse utilizarea cookie-urilor si a tehnologiilor similare pentru a va identifica browserul sau dispozitivul. Atunci cand vizitati site-ul este posibil ca date despre dvs. sa fie colectate si de parti terte ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului si sisteme de publicitate online.

In plus, colectam prin aplicatii terte urmatoarele informatii implicite:
1. Geographic Location Data – pentru a determina si a oferi anunturi din zona in care e localizat user-ul.
2. Unique Advertising Identifiers (IDFA, Google Ad ID) – pentru a putea imbunatati experienta de utilizare.
3. Google Analytics – marketing si statistici.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand adresa de e-mail ski@euroski.ro Atentie: Operatorul portalului euroski.ro solicita date confidentiale cum ar fi numarul si seria de buletin, adresa de domiciliu, CNP, DOAR in conformitate cu dispozitiile legale in materie de formare profesionala.

Utilizarea datelor

 Informatiile personale pe care le furnizati in momentul inscrierii la un curs de formare profesionala sunt folosite pentru:
• oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra / procesarea si livrarea de comenzi
• pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea;
• transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing legate de tematica portalului;
• a imbunatati serviciile oferite si pentru a dezvolta altele noi.
Datele statistice si / sau datele anonime sunt utilizate pentru:
• realizarea de studii si analize;
• realizarea unor materiale informative;
• imbunatatirea serviciilor oferite si pentru a dezvolta altele noi.
Operatorul portalului nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra. Operatorul portalului “euroski.ro” nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
Situatii de exceptie privind dezvaluirea datelor cu caracter personal:
• cand legislatia ne impune acest lucru;
• cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre;
• in circumstante deosebite, pentru a proteja si apara interesele altor utilizatori;
• in caz de litigii/dispute privind fraude.

Securitatea datelor colectate

In cadrul portalului euroski.ro sunt implementate metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. In plus procedurile de lucru existente si regulile impun angajatilor sa protejeze datele cu caracter personal colectate. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate. Datele personale sunt pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele. Datele cu caracter personal pot fi stocate pe perioade mai lungi in masura in care acestea vor fi prelucrate exclusiv in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice.
Cu toate acestea administratorul portalului nu garanteaza protectia datelor cu caracter personal si asta deoarece, din pacate, nici o transmitere de date prin internet nu este garantata ca fiind in totalitate sigura.
Operatorul portalului “euroski.ro” nu isi asuma nici o raspundere pentru datele cu caracter personal colectate de terti, care incalcand termenii si conditiile de utilizare ai website-ului acceseaza astfel de informatii. Nu ne asumam raspunderea pentru daune/accidente rezultate in urma accesului neautorizat la informatiile dvs. personale.

Euroski Gold SRL este inregistrata in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: 7071 din data: 25/03/2019

Legaturi externe

Portalul poate contine legaturi spre alte website-uri, inafara controlului euroski.ro. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita fata de cea a euroski.ro Inainte de a face cunoscute informatiile dvs. personale pe orice alte site-uri va sfatuim sa parcurgeti termenii si conditiile utilizarii acelor site-uri precum si specificatiile lor de securitate.

Transparenta si posibilitatea de a alege

Daca nu ati fost atenti atunci cand ati acceptat termenii si conditiile de utilizare a portalului precum si politica de confidentialitate, aveti oricând posibilitatea sa revedeti acest document. In cazul in care va razganditi si nu mai sunteti de acord cu informatiile pe care le-ati furnizat, puteti oricand sa ne contactati la contact@euroski.ro

Accesarea si actualizarea datelor personale

Ori de cate ori folositi serviciile noastre veti avea acces la informatiile dvs. personale. Daca informatiile respective sunt gresite, ne straduim sa va oferim modalitati de a le actualiza rapid sau de a le sterge, exceptand cazurile in care trebuie sa pastram informatiile in scopuri legitime de afaceri sau juridice. Atunci cand va actualizati informatiile cu caracter personal, va putem solicita sa va confirmati identitatea inainte sa actionam in baza solicitarii respective.

Cookies

Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Va puteti retrage consimtamantul privind fisierele de tip cookie in orice moment. In acest scop, puteti sa blocati sau eliminati fisierele cookie fie prin intermediul setarilor browserului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispozitie de terti.
In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, administratorul portalului poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs.
Site-ul euroski.ro utilizeaza cookie-uri third-party pentru statistici web (Google Analytics), pentru a asigura o experienta de utilizare mai buna in relatie cu contul personal, precum si cookie-uri third-party generate de geolocatie.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam sa accesati: Microsoft Cookies si Google Cookies.

Pentru cat timp vom pastra datele?

Vom pastra datele tale pentru onorarea contractului de vanzare-cumparare (comenzi, retururi, garantii, servicii post-vanzare), marketing direct, furnizare de reclame prin terti si optimizarea website-ului, pana in momenul in care iti retragi consimtamantul.  

Dupa inchiderea contului, datele tale vor fi sterse.

Datorita posibilelor modificari ale legislatiei, o modificare a acestor notificari privind protectia datelor poate deveni necesara. In cazul acesta te vom informa despre modificarile aparute. In masura in care modificarile afecteaza o prelucrare care se bazeaza pe consimtamantul tau, iti vom solicita un nou consimtamant, daca este necesar.

Comanda pe euroski.ro

Produsele pot fi comandate doar prin intermediul magazinului on-line euroski.ro, efectuând pentru comandă următorii paşi:
  • cumpărătorul poate lansa comanda indiferent daca isi face un cont sau nu
  • cumpărătorul îşi alege produsul cu caracteristicile dorite (model, culoare, mărime, număr bucăţi) şi îl adaugă în coşul de cumpărături
  • prin selectarea opţiunii “vezi coș” cumpărătorul va putea să vizualizeze, înainte de efectuarea comenzii propriu-zise, conţinutul coşului şi valoarea totală a comenzii
  • tot în această secţiune a magazinului, cumpărătorul va putea să selecteze una din cele două metode de livrare a produselor comandate: Ridicare de la sediu sau Livrare prin curier – costul pentru acest serviciu va fi afisat pentru fiecare comanda in parte)
  • prin selectarea opţiunii “Finalizarea comenzii”, cumpărătorul va completa un formular cu următoarele informaţii, indiferent de metoda de livrare selectată, necesare pentru facturarea comenzii:
  1. numele şi prenumele cumpărătorului
  2. nota comanda (daca este cazul)
  3. e-mail şi contact telefonic al cumpărătorului
  4. adresa de livrare
  5. metoda de livrare
  6. metoda de plată
  7. confirmarea comenzii
  8. pentru confirmarea finală, cumpărătorul trebuie să revizuiască încă o dată detaliile comenzii şi metoda de livrare şi să selecteze opţiunea “plasare comandă”;
  9. selectarea platii cu cardul va redirecţiona pagina către platforma mobilpay.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei cumpărătorului, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacţiilor online care oferă confidenţialitate, siguranţă şi simplitate în achiziţia produselor şi serviciilor prin Internet. Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput nici un comision. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii. euroski.ro nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul cumpărătorului.
  10. după completarea pașilor necesari efectuării plății în cadrul platformei mobilpay.ro, cumpărătorul va fi notificat printr-un email la adresa furnizată anterior, că înregistrarea comenzii sale s-a efectuat cu succes.
  11. în acest moment personalul euroski.ro va pregăti comanda pentru livrare; după completarea acestui proces, în funcție de modalitatea de livrare selectată anterior de cumpărător.
Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe euroski.ro (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Toate comenzile primite in magazin sunt considerate a fi ferme. Produsele comandate, aflate pe stoc, se pot storna după efectuarea comenzii de către cumpărător, doar dacă nu au fost deja expediate, iar cumpărătorul notifică euroski.ro de opțiunea de renunțare la comandă, cel mai târziu până la momentul expedierii lor, prin email sau telefonic.
Prin trimiterea comenzii, cumpărătorul confirmă acordul său cu conţinutul integral al condiţiilor comerciale în vigoare pentru euroski.ro la momentul plasării comenzii. Simultan acceptă preţurile care sunt valabile la momentul trimiterii comenzii şi termenul de livrare, în funcție de opțiunea de livrare aleasă.
Cheltuielile cumpărătorului apărute în cursul utilizării mijloacelor de comunicare la distanţă, în legătură cu încheierea contractului de vânzare-cumpărare (cheltuieli pentru conectare la internet, cheltuieli pentru apeluri telefonice) sunt suportate de către cumpărător.
Toate tarifele aferente Bunurilor și/ sau Serviciilor prezentate pe euroski.ro sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.

Facturare – Plată

Prețurile Bunurilor și Serviciilor afișate în cadrul site-ului euroski.ro includ T.V.A. conform legislației în vigoare.
Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.
Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conține Bunuri și/sau Servicii vândute, exclusiv în format electronic, prin adăugarea facturii în Contul Cumpărătorului sau prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată de Cumpărător în Contul său.
Modalități de plată 
Plata se poate face online, prin card bancar sau prin transfer bancar.
Daca ați ales metoda de plată “Plata cu cardul prin MobilPay” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
– “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Transport

Cumpărătorul are la dispoziție 2 metode de livrare a produselor comandate:
1. Ridicare de la sediu, ce presupune ridicarea gratuită a comenzii de către cumpărător de la sediul societăţii Euroski Gold SRL din Vatra Dornei, Str. Parcului FN – Baza Partiei Veverita, Vatra Dornei, jud. Suceava
sau 
2. Livrare prin curier, ce presupune livrarea comenzii la o adresă desemnată ulterior de cumpărător; costul pentru acest serviciu va fi afisat pentru fiecare comandă în parte;
Pentru livrarea prin curier:
• În majoritatea cazurilor, produsele se vor livra în termen de 3-5 zile lucrătoare de la ridicarea de către curier (nu de la ora comenzii) pe adresa pe care aţi menţionat-o în comanda de cumpărător
• Livrarea este asigurată de către compania de transport “Urgent Curier”
• Livrarea prin curier presupune o taxă, comunicată în momentul plasării comenzii
• Cumpărătorul este obligat să controleze ambalajul şi să preia produsul de la curier doar dacă nu este deteriorat ambalajul. În caz contrar, este necesară întocmirea unui proces-verbal cu persoana care asigură curieratul, în legătură cu deteriorarea ambalajului sau respingerea produsului.

Anulare comandă/ Retragere din contract

Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma anunțării prealabile a Cumparatorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
• neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
• invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de euroski.ro, în cazul plății online;
• datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe euroski.ro sunt incomplete și/sau incorecte;
• produsul nu se mai fabrică sau nu se mai livrează
• preţul produsului a crescut substanţial
În cazul în care se produce o astfel de situaţie, personalul euroski.ro va contacta imediat cumpărătorul, telefonic sau prin e-mail, pentru a îi comunica acestuia procedura de urmat (anularea unei părţi a comenzii, înlocuirea produsului comandat cu altul, anularea întregii comenzi, etc.).
În cazul plăților online, Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.
Cumpărătorul are dreptul să se retraga din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese
În cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din Contract, acesta va putea contacta euroski.ro in sectiunea Contact.
La primirea formularului, vânzătorul va reveni cu un raspuns în maxim 5 zile lucrătoare.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original sau similar, astfel incât să fie protejat în timpul transportului. De asemenea, el trebuie să fie insoțit de accesoriile sau cadourile cu care a fost livrat.
Cumpărătorul trebuie să trimită produsul ca şi colet standard fără ramburs, la adresa specificată prin email de vânzător, prin orice modalitate de curierat aleasă de cumpărător. Trimiterile cu ramburs nu vor fi preluate.
În cazul neîndeplinirii de către Cumpărător a uneia din condiţiile specificate mai sus, returul nu va putea fi accept de către Cumpărător, iar produsul va fi trimis înapoi, cumpărătorul neavând în acestă situație obligația de a returna Cumpărătorului prețul produsului.
Banii pentru preţul integral al produsului vor fi viraţi de către Vânzător în contul Cumpărătorului cel târziu în termen de 10 zile lucrătoare după obţinerea fizică a produsului.
Inlocuirea produsului
În cazul recunoaşterii reclamaţiei de catre Vanzator, produsul reparat sau inlocuit va fi trimis gratuit la adresa Cumpărătorului
În cazul produsului care se dovedește a fi neconform, cu defecte de fabricație, costul returului și al transportului noului produs va fi suportat de Euroski Gold SRL. În cazul în care produsul este returnat din alte motive, costul returului va fi suportat de către cumpărător.
Garanții
Toate Bunurile comercializate de către Euroski Gold SRL beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.
Pentru o corecta comunicarea certificatului de garanție aferent Bunului din Comandă, Cumpărătorului ii revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și să acceseze informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.
Termenul de garanţie intră în vigoare la data preluării produsului. În cazul apariţiei unor defecte la produsele care beneficiază de garanţie, cumpărătorul este obligat să notifice vânzătorul prin email.
Termenul de garanţie minim stabilit prin lege este de 24 de luni. În cazul în care se acordă pentru un produs un termen de garanţie diferit, acesta este marcat pe bonul de livrare sau factura, eventual şi în certificatul de garanţie.
Garanţia nu acoperă pagubele cauzate:
• printr-o utilizare necalificată a produselor
• prin deteriorare mecanică sau uzură normală
• de catastrofe naturale (apă, foc, fulger)
• de alte influenţe externe
Garanţia nu acoperă nici uzura normală a obiectului (sau a unei părţi a acestuia) cauzate de utilizare. Durata de utilizare mai scurtă a produsului nu se poate considera drept defect şi nu se poate reclama.

Ai nevoie de ajutor?

Intra in legatura cu noi!




Sau suna la: