Image Alt

Politica de confidentialitate

Cine suntem?

Euroski Gold SRL cu sediul in Cluj-Napoca, Registrul Comertului J12/3448/2004, CUI 16791696, proprietar al portalului: https://euroski.ro.

Ce date personale colectam?

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, va informam ca prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata doar pentru scopuri legitime, in functie de serviciul solicitat, iar prin utilizarea site-ului www.euroski.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor, prezentata in cele ce urmeaza:

Atunci cand vizitatorii posteaza comentarii pe site, colectam datele afisate in formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului si browserul utilizat, pentru a ajuta la detectarea spamului.

Este posibil sa utilizati website-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale (nume / adresa e-mail), dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale. Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de administratorul portalului in conformitate cu scopurile prezentate in acest document.

Pe langa faptul ca prin prezentul document va informam ca prin inregistrarea pe portalul www.euroski.ro se colecteaza anumite date personale, ca o masura suplimentara de a ne asigura ca sunteti informati si avem consimtamantul dvs., in formularele de inregistrare am introdus campuri de validare pe care pe care trebuie sa le bifati DOAR dupa ce ati citit cu atentie “termenii si conditiile de utilizare a site-ului”, document ce include si “politica de confidentialitate”. Prin continuarea utilizarii portalului, atunci cand intalniti astfel de campuri (formulare), va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre administratorul portalului euroski.ro

Cum culegem informatii?

La inregistrare (inscriere), va solicitam informatii personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si le asociem contului dvs. Datele personale ale persoanelor fizice inscrise la un curs sunt vazute doar de furnizorul de servicii de instruire. Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata („legalitate, echitate si transparenta”). Datele personale sunt colectate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri; prelucrarea ulterioară in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice nu este considerata incompatibila cu scopurile initiale. Informatii pe care le obtinem atunci cand folositi serviciile: culegem informatii despre serviciile pe care le folositi si despre modul in care le folositi. Portalul euroski.ro colecteaza informatii si le prelucreaza pentru a obtine date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului (si eventual alte site-uri), dispozitivele pe care le folositi pentru a accesa site-ul nostru, si adresa IP. Folosim diverse tehnologii pentru a culege si a stoca informatii când accesati un serviciu oferit de noi, iar aici pot fi incluse utilizarea cookie-urilor si a tehnologiilor similare pentru a va identifica browserul sau dispozitivul. Atunci cand vizitati site-ul este posibil ca date despre dvs. sa fie colectate si de parti terte ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului si sisteme de publicitate online.

In plus, colectam prin aplicatii terte urmatoarele informatii implicite:
1. Geographic Location Data – pentru a determina si a oferi anunturi din zona in care e localizat user-ul.
2. Unique Advertising Identifiers (IDFA, Google Ad ID) – pentru a putea imbunatati experienta de utilizare.
3. Google Analytics – marketing si statistici.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand adresa de e-mail ski@euroski.ro Atentie: Operatorul portalului euroski.ro solicita date confidentiale cum ar fi numarul si seria de buletin, adresa de domiciliu, CNP, DOAR in conformitate cu dispozitiile legale in materie de formare profesionala.

Utilizarea datelor

 Informatiile personale pe care le furnizati in momentul inscrierii la un curs de formare profesionala sunt folosite pentru:
• oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra / procesarea si livrarea de comenzi
• pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea;
• transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing legate de tematica portalului;
• a imbunatati serviciile oferite si pentru a dezvolta altele noi.
Datele statistice si / sau datele anonime sunt utilizate pentru:
• realizarea de studii si analize;
• realizarea unor materiale informative;
• imbunatatirea serviciilor oferite si pentru a dezvolta altele noi.
Operatorul portalului nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra. Operatorul portalului “euroski.ro” nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
Situatii de exceptie privind dezvaluirea datelor cu caracter personal:
• cand legislatia ne impune acest lucru;
• cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre;
• in circumstante deosebite, pentru a proteja si apara interesele altor utilizatori;
• in caz de litigii/dispute privind fraude.

Securitatea datelor colectate

In cadrul portalului euroski.ro sunt implementate metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. In plus procedurile de lucru existente si regulile impun angajatilor sa protejeze datele cu caracter personal colectate. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate. Datele personale sunt pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele. Datele cu caracter personal pot fi stocate pe perioade mai lungi in masura in care acestea vor fi prelucrate exclusiv in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice.
Cu toate acestea administratorul portalului nu garanteaza protectia datelor cu caracter personal si asta deoarece, din pacate, nici o transmitere de date prin internet nu este garantata ca fiind in totalitate sigura.
Operatorul portalului “euroski.ro” nu isi asuma nici o raspundere pentru datele cu caracter personal colectate de terti, care incalcand termenii si conditiile de utilizare ai website-ului acceseaza astfel de informatii. Nu ne asumam raspunderea pentru daune/accidente rezultate in urma accesului neautorizat la informatiile dvs. personale.

Euroski Gold SRL este inregistrata in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: 7071 din data: 25/03/2019

Legaturi externe

Portalul poate contine legaturi spre alte website-uri, inafara controlului euroski.ro. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita fata de cea a euroski.ro Inainte de a face cunoscute informatiile dvs. personale pe orice alte site-uri va sfatuim sa parcurgeti termenii si conditiile utilizarii acelor site-uri precum si specificatiile lor de securitate.

Transparenta si posibilitatea de a alege

Daca nu ati fost atenti atunci cand ati acceptat termenii si conditiile de utilizare a portalului precum si politica de confidentialitate, aveti oricând posibilitatea sa revedeti acest document. In cazul in care va razganditi si nu mai sunteti de acord cu informatiile pe care le-ati furnizat, puteti oricand sa ne contactati la contact@euroski.ro

Accesarea si actualizarea datelor personale

Ori de cate ori folositi serviciile noastre veti avea acces la informatiile dvs. personale. Daca informatiile respective sunt gresite, ne straduim sa va oferim modalitati de a le actualiza rapid sau de a le sterge, exceptand cazurile in care trebuie sa pastram informatiile in scopuri legitime de afaceri sau juridice. Atunci cand va actualizati informatiile cu caracter personal, va putem solicita sa va confirmati identitatea inainte sa actionam in baza solicitarii respective.

Cookies

Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Va puteti retrage consimtamantul privind fisierele de tip cookie in orice moment. In acest scop, puteti sa blocati sau eliminati fisierele cookie fie prin intermediul setarilor browserului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispozitie de terti.
In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, administratorul portalului poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs.
Site-ul euroski.ro utilizeaza cookie-uri third-party pentru statistici web (Google Analytics), pentru a asigura o experienta de utilizare mai buna in relatie cu contul personal, precum si cookie-uri third-party generate de geolocatie.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam sa accesati: Microsoft Cookies si Google Cookies.

Pentru cat timp vom pastra datele?

Vom pastra datele tale pentru onorarea contractului de vanzare-cumparare (comenzi, retururi, garantii, servicii post-vanzare), marketing direct, furnizare de reclame prin terti si optimizarea website-ului, pana in momenul in care iti retragi consimtamantul.  

Dupa inchiderea contului, datele tale vor fi sterse.

Datorita posibilelor modificari ale legislatiei, o modificare a acestor notificari privind protectia datelor poate deveni necesara. In cazul acesta te vom informa despre modificarile aparute. In masura in care modificarile afecteaza o prelucrare care se bazeaza pe consimtamantul tau, iti vom solicita un nou consimtamant, daca este necesar.

Ai nevoie de ajutor?

Intra in legatura cu noi!




Sau suna la: